Laser remover

Verwijderen van uw permanente make-up wenkbrauwen, lipliner of een tattoo met een fantastisch eindresultaat?

Door de ervaring kunnen wij stellen dat wij steeds enkele behandelingen nodig hebben voor een acceptabel resultaat. Het aantal behandelingen verschilt van klant tot klant en hangt ook af van de grootte van het weg te laseren gebied.

Er zijn echter grote verschillen in de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid kleurstof die in de huid is aangebracht en de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid. Deze factoren zullen een grote rol spelen in het verwijderproces en bepalen het aantal behandelingen en het eindresultaat.

De verkeerd geplaatste, te donkere of verkleurde pigmenten (kleurstoffen) worden door een zeer gecentreerde speciale laserstraal tot zeer kleine stukjes geschoten (dit wordt ook wel gefragmenteerd genoemd).

Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt, zal direct worden afgestoten tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling. Ook is er nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfesysteem en op die manier het lichaam verlaat.